BAND ETC.

                                                          FÖR MUSIKSKAPARE,

                                                                                                   PRODUCENTER,

                                                                                                                                  ARTISTER,

   PROFESSIONELL MASTERING

Mixning. Mastering. Online.

Music In The Making erbjuder professionell mastering och mixning till musik- skapare/producenter, artister, management, skivbolag och band sedan 1997. Personlig service, bred musikalisk erfarenhet, högt kvalitetsfokus och de finaste av verktyg är en självklarhet. Mastering ska inte vara en räddningsaktion - här får du hjälp att finslipa dina mixar så att de är så bra de kan bli inför masteringen. Det är din musik värd.


Väl mött som kund framöver.

Anders Hellgren | Music In The Making

www.mixningochmastering.se

Professionell lyssningsmiljö.

Balanserad lyssningsmiljö är A och O för att kunna hitta de rätta balanserna i din musik. Tillsammans med Matts Odemalam  med från Svanå Miljöteknik (som tillhandahållit akustikmaterial) har just en sån miljö skapats i Music In The Makings studio.

Erfarenhet och kunskap.

Med ca 25 år som inspelnings-/mixtekniker, producent samt med bred musikalisk bakgrund (låtskrivare/musiker) har Anders Hellgren både erfarenheten, kunskapen och den musikaliska lyhördheten. Detaljerna gör helheten och helheten finns i detaljerna.

De bästa verktygen.

En del av masteringsjobbet är att veta vilka verktyg som din musik behöver - och inte behöver - för att komma till sin fulla rätt. Verktygen skall vara av högsta kvalitet – både i den analoga och den digitala sfären.

Personlig service.

Målet är alltid att jobba så nära kunden som möjligt. Att ”super-serva” er som kund. Det ger en direktare dialog om önskemål, förväntningar men också om olika lösningar på eventuella problem etc.

Leveranstider

för mastering

1-4 låtar………….2-4 dagar

5-10 låtar..............5 dagar

> 10 låtar...............7 dagar

Optimera ditt sound för streaming!

Music In The Making är certifierade för Apples ”Mastered for iTunes” spec. och rekommenderar detta varmt vid mastering av filer för digital distribution. Fråga om ”Mastered for iTunes” inför er nästa mastering.

© 2021 Music In The Making | Alla rättigheter förbehålles