Testmastering

HÄR KAN DU

BETALA MED

SWISH!

Testmastering.

Prova på online mastering. Gratis.

Det är inte alla som vet helt säkert vad mastering är, vad den kan göra för er musik - eller om det ens är nödvändigt att mastra sina låtar.

Mastering kan enkelt uttryckt sägas vara den sista kvalitetskontrollen av en utomstående som inte bara kan justera, balansera och optimera tonkurvan på enskilda låtar, utan också att se till att flera låtar passar bra ihop på samma album. Men det stannar inte där. I masteringsprocessen ingår åven att göra era filer redo för distribution pa ett strikt tekniskt plan - oavsett om det är CD, vinyl eller digital distribution (iTunes/Spotify etc.) ni tänkt er.

Din musik kommer att låta bättre än någonsin. Inte bara i de små lurarna, utan också i bilen, kökradion, i den dyra, fina hemstereon eller på dansgolvet. Nya kunder erbjuds förstås gratis testmastring för att i lugn och ro kunna höra vad masteringen kan göra för den egna musiken.

Leveranstider

...för mastering

1-4 låtar.............1-2 dagar

5-10 låtar..............5 dagar

> 10 låtar...............7 dagar

Mastered For iTunes

Music In The Making är certifierade för Apples ”Mastered for iTunes” spec. och rekommenderar detta varmt vid mastering av filer för digital distribution. Fråga om ”Mastered for iTunes” inför er nästa mastering.

Ladda upp låtar här!

Music In The Making använder WeTransfer.com för uppladdning av filer/låtar via hemsidan.

Ladda upp dina låtar idag!

Betalningsmetoder:

Bank

© 2018 Music In The Making | Alla rättigheter förbehålles